Safedrive og Gatebil inngår viktig samarbeid

Publisert 05.01.24
av Torgeir Trapnes

Hvert år deltar titusener på Gatebil for å oppleve fart, spenning og dramatikk på banen. Det er også en viktig arena som tilrettelegger for fart og spenning på bane – og ikke i trafikken. Nå går Safedrive inn som hovedpartner i perioden 2024-2026.

Lars Gjøran Fredriksen i Gatebil ser fram til samarbeidet med Safedrive. Her sammen med Gatebil-sjåfør Sara Haro, og markedsdirektør i Safedrive, Mathias O. Nervik.

– Safedrive er ofte til stede på de forskjellige Gatebil-arrangementene som arrangeres her til lands. Møtene med besøkende og Gatebil som arrangør har vært meget positive, og vi tar derfor nå samarbeidet et steg videre og inngår et partnerskap med Gatebil.

Det forteller daglig leder i Safedrive, Magnus Wester.

Tryggve er svært populær på messer og arrangementer, og trives spesielt godt på Rudskogen!
Mikkel “Mio” Christiansen er ofte å se på Gatebil. Her sammen med Magnus Wester, daglig leder i Safedrive.

Gatebil er kjent som «The hottest track day festivals in the world», med deltakere og besøkende fra hele verden. Til sammen besøker over 80.000 bilfrelste Gatebil sine fem festivaler hvert eneste år.

Lars Gjøran Fredriksen i Gatebil, forteller hvorfor Gatebil nå inngår et flerårig samarbeid med Safedrive.

– Vi har i år inngått et samarbeid med Safedrive, som vår nye hovedpartner. En av grunnene til at vi ønsket det, er at vi begge jobber mot et felles mål, som er å få fartsfylt kjøring bort fra veiene og inn i trygge rammer på bane.

– Vi har et bilarrangement hvor publikum kan ta med seg bilen sin – om det er en banebil eller bilen du bruker til vanlig – på en bilbane, og prøve seg i flere forskjellige motorsportaktiviteter. Vi har to festivaler i Sverige og tre i Norge, hvor alle er velkomne.

Ser fram til et godt samarbeid

Wester er også tydelig på at partnerskapet med Gatebil betyr mer enn økt synlighet på Gatebil-arrangementene, og ser samtidig fram mot et godt samarbeid med Skandinavias største bilfestival.

– På Gatebil treffer vi alltid mange av våre medlemmer, noe vi verdsetter svært høyt. De gode samtalene styrker forholdet mellom oss og våre brukere, og gir oss samtidig mulighet til å yte god kundeservice – ansikt til ansikt.

– For Safedrive betyr samarbeidet med Gatebil langt mer enn tilstedeværelse og synlighet. Gatebil er en viktig eksponent for fartskjøring innenfor lovlige og trygge rammer. Når man ser alle de dyktige motorsportutøverne utfolde seg med sine kjøretøy, får man en økt respekt for kreftene som er i sving, og hvor fort ting skjer når man kjører i høy fart.

– Dette tror vi kan ha en preventiv effekt, og kan bidra til å skape gode holdninger i trafikken.

Gode erfaringer med Safedrive

Lars Gjøran har selv god erfaring med Safedrive, og hadde nylig en hendelse hvor Safedrive Pro var til stor hjelp.

– Jeg er veldig fornøyd med Safedrive. Jeg har brukt det i flere år nå, og det at man blir varslet langs veien om hindringer, kontroller og fotobokser, gjør Safedrive til et veldig nyttig verktøy. Man blir ikke minst stadig påmint om egen fart og atferd i trafikken.

Lars-Gjøran i Gatebil har selv gode erfaringer med Safedrive, og ser fram til å ha Safedrive som hovedpartner fram til 2026.

– Senest sist uke kjørte jeg hjem fra jobb, og da ble jeg varslet om en hindring langs veien, på det som er en smal og svingete vei. Et par hundre meter foran meg viste det seg at det lå et tre over veien.

– Slikt er det veldig greit å bli varslet om på forhånd!

Les mer om Gatebil på gatebil.no

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

Våren 2023 inngikk Safedrive et nasjonalt partnerskap med den ideelle organisasjonen DRIVE. Nå har DRIVE kåret Safedrive til «Årets nasjonale partner».
For bare ett år siden satte selskapet seg et mål om 100.000 medlemmer i Norge i løpet av 2023. Nå er nok et hårete mål nådd, men selskapet har ingen planer om å hvile på laurbærene av den grunn.
Det lønner seg å være medlem av Norges største fellesskap langs veien. Som Safedrive-kunde får du nå ekstra lave priser og gode tilbud på populære varer og tjenester.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?