Kåret til «Årets nasjonale partner» av DRIVE

Publisert 29.12.23
av Torgeir Trapnes

Våren 2023 inngikk Safedrive et nasjonalt partnerskap med den ideelle organisasjonen DRIVE. Etter å ha bidratt med over syv millioner kroner i tilført samfunnsnytte, har DRIVE kåret Safedrive til «Årets nasjonale partner».

Styreleder Ketil Solvik-Olsen og daglig leder i Safedrive, Magnus Wester, er svært fornøyde med å bli kåret til «Årets nasjonale partner». I tillegg mottok Safedrive det synlige beviset på sitt samfunnsbidrag, i form av et samfunnsnyttesertifikat.

– Vi er svært stolte av å være en aktiv medspiller i det viktige arbeidet DRIVE gjør i lokalsamfunn landet rundt, og vi setter derfor umåtelig stor pris på å motta utmerkelsen «Årets nasjonale partner».

Det forteller daglig leder i Safedrive, Magnus Wester.

Safedrive inngikk i vår et nasjonalt samarbeid med DRIVE. Som nasjonal partner ønsker Safedrive å tilrettelegge for at DRIVE skal nå ut til enda flere lokalsamfunn, og bli enda mer synlige.

– Safedrive har positive erfaringer med lokale tiltak rettet mot unge, og vi vet at DRIVE-konseptet gir de ungdommene som trenger det en tilrettelagt arena hvor de opplever økt tilhørighet. Vi har selv vært til stede på flere arrangementer i regi av DRIVE i året som har vært, og blir rørt og motiverte av innsatsen DRIVE legger ned for å skape positive opplevelser for barn og unge, forteller Wester.

I juni deltok Safedrive på DRIVECamp i Sarpsborg.

Over syv millioner kroner i tilført samfunnsnytte

Safedrive kom tidlig inn som første nasjonale partner for DRIVE. Avtalen strekker seg i første omgang ut 2026, noe som gir forutsigbarhet i det viktige arbeidet DRIVE utfører. Grunnlegger av DRIVE, og tidligere europamester i rallycross, Knut Ove Børseth, forteller at det nasjonale samarbeidet med Safedrive vil bety svært mye for mange barn og unge.

– Målgruppen for DRIVE sine programmer og aktiviteter er de ca. 20% unge i alderen 10-25 år som har det vanskeligst og som ikke har det bra i livet sitt. Programmene og aktivitetene våre tilrettelegger for at de unge opplever positive bekreftelser, trygghet og samhold. Dette oppnår vi med støtte fra godkjente DRIVE-bedrifter og tette samarbeid med nasjonale partnere som Safedrive.

– I 2023 har Safedrive gjort betydelige investeringer i DRIVE. Ifølge beregninger fra Veritas har denne satsingen resultert i en tilført samfunnsnytte på hele 7.140.000 kroner. Som en anerkjennelse for Safedrive sitt bidrag og positive innvirkning på samfunnet gjennom samarbeidet med DRIVE, er det en glede å kunne tildele Safedrive et samfunnsnyttesertifikat, som et synlig bevis på Safedrive sitt samfunnsbidrag.

Magnus Wester forteller at Safedrive ser fram til videre samarbeid med DRIVE i 2024, og håper at de sammen kan utgjøre en enda større forskjell i året som kommer.

– Safedrive er svært fornøyde med å ha utgjort en betydelig forskjell sammen med DRIVE i 2023. Våre ambisjoner for 2024 er naturligvis å bidra og tilrettelegge for enda flere spennende aktiviteter og tilbud for de som trenger det mest.

– Vi gleder oss stort til et givende 2024 sammen med DRIVE, sier han avslutningsvis.

Les mer om DRIVE på drivenorge.no

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

Safedrive, Norges største fellesskap langs veien, rigger selskapet for videre vekst med en politisk tungvekter på laget.
For bare ett år siden satte selskapet seg et mål om 100.000 medlemmer i Norge i løpet av 2023. Nå er nok et hårete mål nådd, men selskapet har ingen planer om å hvile på laurbærene av den grunn.
Safedrive inngår et nasjonalt partnerskap med DRIVE for å gi enda flere barn og unge en mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?