Sammen om tryggere trafikk

Hver eneste dag mottar vi meldinger fra våre kunder som har unngått uhell og trafikkulykker ved hjelp av vår varslingstjeneste. Vårt fellesskap består av over 60.000 sjåfører som står samlet og solidarisk bak hverandre. 

I Safedrive er vi sammen om en tryggere trafikk.

Fabelaktig produkt. Har gjort at jeg nå slipper å bruke penger på bøter nå når drivstoffprisene er himmelhøye.

Arne Lenvik

Kom kjørende på landevei uten å følge nøye med på speedometeret. Så varslet Safedrive om å senke farten. Det ble tryggere for alle og jeg sparte en bot.

Joachim Helgesen

Fart og spenning har alltid preget min adferd i trafikken. Etter et brått og brutalt førerkortbeslag innså jeg behovet for å ha en “kompis” i bilen – som kunne hjelpe meg å bli mer bevisst på egen kjøring. Nå kjører jeg både tryggere og smartere.

Mathias Nervik

Steinkjer

Jeg har unngått å kjørt på en masse elg oppå Dovrefjell, som har kunnet reddet både meg og elgen!

Pluss at jeg har unngått å komme i 80 mot der det er hinder i trafikken som også kunne ha reddet mange liv, med blandt annet folk som har stådd i veien med biler. Ikke truffet trær som har ligget i veien + der det har vært trafikkuhell.

Lise Hermanstad

Norddyrøy

Kjører lastebil. Var på tur fra Bergen til Florø. Etter noen kalde dager, var været snudd om helt. Hadde det ikke vært for at det kom varsel om hindring i veien hadde jeg som vanlig kjørt 80 km/t, og fått en isblokk i bilen. “Gudane veda” hvor mye skade den kunne gjort. Kom trafikk i mot også, men klarte heldigvis å bremse fint ned å uten en skramme i bilen.

Marita Danielsen

Kleppe

Hadde flaks en dag på vei hjem fra jobb hvor det var laser kontroll. Vanligvis følger jeg trafikken som da går 10+ km/t over men fikk varsling så holdt fartsgrensa. Bilene foran meg ble stoppet, men jeg fikk kjøre videre; så Safedrive sparte meg for noen tusen lapper og prikker på førerkortet som jeg ikke kan få mer av.

Dere reddet lappen min. Utrolig fornøyd med varslinger om hindring i veibanen også. Ble varslet på e6, og da var jeg forberedt på at det kom til å bli kaos med folk som skulle skifte fil og svinge unna. På denne måten var jeg klar for uoversiktlig trafikk i god tid.

Karsten Grøva

Gressvik