Nå lanserer Safedrive medlemsfordeler

Publisert 06.10.23
av Mathias Nervik

Det lønner seg å være medlem av Norges største fellesskap langs veien. Som Safedrive-kunde får du nå ekstra lave priser og gode tilbud på populære varer og tjenester.

Hør Safedrive-ambassadør Molly Pettit og Bjørn-Aage fra Garasjetid fortelle om medlemsfordeler hos Garasjetid.

I 2023 lanserte Safedrive «Min side», hvor brukere av Safedrive enkelt kan administrere sitt kundeforhold, sine bestillinger og abonnement. Fra oktober 2023 vil du her også få tilgang til eksklusive medlemsfordeler – kun for deg som er en del av Safedrive-familien.

Knallgodt lanseringstilbud

En av de første aktørene som er med på laget når Safedrive lanserer sitt fordelsprogram, er Garasjetid – Norges største nettbutikk for bilpleieprodukter. Sammen med Garasjetid har Safedrive fått på plass et knallgodt lanseringstilbud, hvor du som Safedrive-kunde får faste lave priser på de mest populære produktene!

Bjørn-Aage i Garasjetid forteller at Safedrive-kunder har mange gode tilbud i vente.

Bjørn-Aage Bredal i Garasjetid er svært fornøyd med å være første aktør ute i Safedrive sitt fordelsprogram, og forteller gledelig hva du som Safedrive-kunde vil få gode rabatter på.

– Hos Garasjetid finner du alt du trenger for å ta godt vare på bilen din – alt fra høyttrykksspylere, støvsugere, poleringsmaskiner, polish, såper, dekkfornyere, tekstilrens og mye, mye mer. Som kunde av Safedrive får du rabatter i hele nettbutikken. I tillegg har vi noen spesialtilbud som kun du som har Safedrive får.

– Det vil med andre ord lønne seg å være Safedrive-kunde, det skal jeg love!

Flere medlemsfordeler på vei

Safedrive sitt mål er at du skal få mest mulig ut av ditt medlemsskap hos oss, og vi vil derfor lansere flere medlemsfordeler i tiden som kommer. Alle gjeldende medlemsfordeler vil du til enhver tid finne inne på Min side.

Besøk Min side for å benytte medlemsfordelen.

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

Ved hjelp av data fra Nasjonal vegdatabank, vil brukere av Safedrive nå få tilgang til enda en funksjon som gir økt kontroll langs veien.
Bjørn-Aage fra Garasjetid har tatt en titt på hva som er nytt i den nyeste oppdateringen fra Safedrive.
Safedrive utvider sin detaljhandel-satsing, og inngår et samarbeid med Thansen. Med sine 42 utsalgssteder, vil Safedrive Pro bli del av produktsortimentet i Thansen-butikker over hele landet.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?