Om Safedrive – Kundeløfte:

Vi gir oss aldri i arbeidet med å gjøre bilturen både bedre og tryggere for hele familien.

I Safedrive er vi drevet at et ønske om at alle skal ha det bra. Både vi som jobber her, de vi jobber for – og alle våre medtrafikanter.

Vi bryr oss – om samfunnet, våre kunder og ansatte.

Safedrive er et teknologiselskap med et tydelig mål for øyet. Vi ønsker å løse problemer og utfordringer med innovative ideer, banebrytende teknologi og gode brukeropplevelser. Men vi trenger flere på laget.

De største utfordingene må vi løse sammen.

Hvert 24. sekund tar trafikken et menneskeliv. Vi gjør det vi kan for å motarbeide dette. Oppgaven er verken liten eller enkel, men vi skal gjøre trafikken tryggere for hele familien.

Vi gir oss aldri!

Vår visjon

Sammen med 10 millioner kunder, skal vi forhindre 10.000 ulykker og 10 dødsfall i året.

Safedrive utvikler produkter og tjenester for en tryggere trafikk. Selskapets første suksess er trafikkvarsleren Safedrive Pro, som allerede har passert 40.000 brukere!

Enheten fastmonteres i biler og lastebiler, og varsler om alle typer farer og kontroller langs veibanen. Dette produktet er et av mange spennende prosjekter som selskapet jobber med kontinuerlig for å nå målene om en tryggere trafikk.

“Vi er et norsk teknologiselskap med store mål om å øke trafikksikkerheten i Norge og i utlandet.” 

Magnus Wester
Daglig Leder og grunnlegger av Safedrive AS.

, Om Safedrive

Vår historie

Safedrive AS er en bedrift med tilholdssted i Namsos. Selskapet ble i sin tid startet av grunnlegger, og daglig leder Magnus Wester.

Namsos-bedriften som nå har avdelinger i Oslo og Trondheim har siden oppstart solgt titusenvis av enheter til det norske markedet, og har bidratt med å forbedre hverdagen i trafikken til mange sjåfører over hele landet.

Safedrive har i dag over 40.000 fornøyde kunder, og bidrar sterkt til sysselsettingen i Namsos, som er en liten kommune i fylket Trøndelag.