Nyheter

Nytt og nyttig fra trafikkbildet!

Safedrive lanserer Norges beste, tryggeste og viktigste belønningsprogram for trafikksikker kjøring. – Vi tror gulrot fremfor pisk kan skape større og viktige endringer i trafikken, sier gründer og daglig leder i Safedrive, Magnus Wester.
Motorsportprofil og Safedrive-ambassadør Petter Solberg gjør comeback i EM-runden i Rally Karlstad. Her blir hans største konkurrent sønnen Oliver.
Når Safedrive nå ekspanderer til Sverige, er det med intet mindre enn selveste Sara Haro på laget. Bli bedre kjent med den svensk-amerikanske drifting-stjernen!
Safedrive inngår partnerskap med en av Norges mest profilerte driftingutøvere, Tor-Anders Ringnes. Sammen vil Ringnes og Safedrive rette fokus på gode holdninger til fart i trafikken blant både små og store.
Selv verdens beste sjåfører setter pris på god hjelp i bilen. Hør Oliver Solberg fortelle hvorfor han har stor nytte av Safedrive i bilen!
Oliver, Petter og Pernilla Solberg blir nå en del av Safedrive-familien. I 2024 skal «verdens raskeste familie» og Safedrive samarbeide om spennende aktiviteter og fremme gode holdninger til fart i trafikken blant barn og ungdom.
Hvert år deltar titusener på Gatebil for å oppleve fart, spenning og dramatikk på banen. Nå går aktørene sammen for å få råkjøringen bort fra veiene – og inn på banen.
Våren 2023 inngikk Safedrive et nasjonalt partnerskap med den ideelle organisasjonen DRIVE. Nå har DRIVE kåret Safedrive til «Årets nasjonale partner».
Nå skal bøtesatsene opp igjen, om regjeringen får det som de vil. NAF stiller spørsmål om stadig høyere bøter virker etter hensikten.
Safedrive, Norges største fellesskap langs veien, rigger selskapet for videre vekst med en politisk tungvekter på laget.
For bare ett år siden satte selskapet seg et mål om 100.000 medlemmer i Norge i løpet av 2023. Nå er nok et hårete mål nådd, men selskapet har ingen planer om å hvile på laurbærene av den grunn.
Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) har antallet viltpåkjørsler økt med nesten 15 prosent i løpet av to år. Hva er egentlig grunnen til det? Og hva skal du gjøre om uhellet først er ute?
Over 20 motiverte medarbeidere brettet opp ermene for å samle inn flest mulig bidrag til årets viktigste dugnad.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?