Nyheter

Nytt og nyttig fra trafikkbildet!

Molly Pettit tester Safedrive Pro

Tidligere bilsportutøver Molly Pettit har testet Safedrive Pro

Tidligere bilsportutøver, motorsport-reporter og programleder på NRK og Viasat 4. Nå har hun testet Norges mest kjøpte trafikkalarm: Safedrive Pro.

Les mer

Banekjøring – beste medisin mot råkjøring?

For syvende år på rad ble Vikingtreffet gjennomført i bakkene i Golsfjellet. Safedrive var tilstede hele helgen for å både se, og delta, på lek og moro med små og store kjøretøy.

Et begivenhetsrikt år for Safedrive: – Vi ser frem til å gjøre trafikken enda tryggere

En ny farevarslingsfunksjon, en styrket omsetning og kjendisbesøk, var blant høydepunktene for det Namsos-baserte selskapet i 2021.

Hva skjer hvis du blir tatt for råkjøring?

I Norge kjører 8 av 10 kjører over fartsgrensen, og hvert eneste år blir over 100.000 norske sjåfører tatt i fartskontroll. I tillegg mister flere tusen førerkortet. Men hvordan er det egentlig å bli stoppet av Utrykningspolitiet?

Høysesong for viltpåkjørsler – hva gjør du om uhellet er ute?

I høstmånedene stiger antallet kollisjoner med dyr langs veiene dramatisk. Tall viser at viltpåkjørsler nesten dobles fra vår- og sommermånedene til høst- og vintermånedene. Men hva gjør du hvis du skader, eller treffer på et skadet dyr?

Gode råd for en tryggere høstferie

Høstferien er rett rundt hjørnet, og for mange av oss betyr det bilturer til hytta, fjellet, eller for å besøke familie. Her er våre råd for en tryggere høstutfart!
Politiet + Safedrive = Sammen om tryggere trafikk

Politiet og Safedrive går sammen mot uvettig kjøring

Etter en januar med loggen full av bekymringsmeldinger om uvettig kjøring, er politiet mektig lei. Nå tar de grep sammen med Safedrive og NMK Namdal – i håp om å få bremset ukulturen.

Gå en trygg høst i møte!

Høsten er en særlig utfordrende tid for bilister. Vi i Safedrive ønsker derfor å bidra til at du føler deg enda tryggere langs veien i høstmånedene. Her er våre tips!