Nå kjører over 100.000 nordmenn med Safedrive i bilen

Publisert 02.11.23
av Mathias Nervik

For bare ett år siden satte selskapet seg et mål om 100.000 medlemmer i Norge i løpet av 2023. Nå er nok et hårete mål nådd, men selskapet har ingen planer om å hvile på laurbærene av den grunn.

Magnus Wester i Safedrive er svært stolt over de ferske brukertallene.

– Dette er svært gledelig, og uten tvil en stor milepæl for oss. For ett år siden, i oktober 2022, passerte vi 60.000 brukere, og allerede nå kan vi feire å ha passert 100.000 brukere. Dette er en økning på nesten 70 % som bekrefter at et betydelig antall norske bilister ser en verdi i våre tjenester.

Det forteller daglig leder i Safedrive, Magnus Wester.

Ser man disse tallene opp mot antall reelle brukere av hver enhet, som ofte teller flere personer pr. husstand, vil det faktiske brukertallet være langt høyere.

– Mange av våre brukere bekrefter at de har mer enn én bruker i familien, og ser man dette i tråd med at den norske bilparken teller 1,6 biler pr. husstand, har vi grunn til å tro at dette tallet i realiteten ligger på over 150.000 brukere.

Et tall som gagner alle i trafikken

– Dette er tall som uten tvil vil komme fellesskapet til nytte. Våre tjenester er helt avhengige av et aktivt fellesskap for å kunne gi så presise varsler som mulig. For hvert medlem som kommer til, blir både kvaliteten og dekningen på vår tjeneste enda litt bedre.

Wester påpeker at de ferske brukertallene vil gagne alle – og ikke nødvendigvis bare brukere av Safedrive.

– Våre brukere er tydelige på at de blir mer bevisste på egen fart og egen atferd i trafikken. Det er klart dette gagner bilistene som kjører uten Safedrive også. Selv i grisgrendte strøk opplever vi en svært god dekning.

En glad gjeng fra Safedrive feiret 100.000 brukere under Oslo Motor Show i oktober.

Et ekte fellesskap i sterk vekst

Safedrive møter ofte medlemmer på messer og arrangement, og Wester bekrefter at disse møtene vitner om at fellesskapet representerer et godt tverrsnitt av befolkningen.

– Vi møter ofte våre medlemmer når vi reiser landet rundt og representerer Safedrive. Her treffer vi folk i alle aldre og fra alle samfunnslag, noe som beviser at våre tjenester favner bredt. Det kan være møter med alt fra unge, ferske sjåfører til erfarne yrkessjåfører – og alt imellom.

– Fellesnevneren blant de vi møter, er et ønske om å føle seg tryggere langs veien, og muligheten tjenestene gir til å hjelpe hverandre langs veien. Dette er tilbakemeldinger som virkelig varmer, forteller Wester.

Selv om Safedrive har passert 100.000 aktive brukere, er det lite som vitner om at veksten er i ferd med å bremse opp. Selskapet deltok nylig på årets Oslo Motorshow, der de satte salgsrekord for tredje år på rad.

Spennende tider i vente

Wester forteller videre at de ikke har noen planer om å hvile på laurbærene, og at selskapet har mye nytt på blokka.

– 2023 har vært et spennende og begivenhetsrikt år for oss i Safedrive. Vi har lansert ny programvare som gir brukere tilgang til speedometer med fartsgrenser fra Statens vegvesen, og vi har nylig sluppet et fordelsprogram hvor alle våre medlemmer får tilgang til unike medlemstilbud, via Min side.

– Samtidig har vi et ønske om å skape merverdi for våre medlemmer, og har derfor mye spennende på blokka. Vi ser fram til å dele enda flere nyheter om ikke så altfor lenge!

Les mer om Safedrive Pro

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

Over 20 motiverte medarbeidere brettet opp ermene for å samle inn flest mulig bidrag til årets viktigste dugnad.
Det lønner seg å være medlem av Norges største fellesskap langs veien. Som Safedrive-kunde får du nå ekstra lave priser og gode tilbud på populære varer og tjenester.
Ved hjelp av data fra Nasjonal vegdatabank, vil brukere av Safedrive nå få tilgang til enda en funksjon som gir økt kontroll langs veien.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?