Garasjetid tester nyeste oppdatering fra Safedrive

Publisert 05.10.23
av Torgeir Trapnes

Garasjetid.no er Norges største nettbutikk innen bilpleie og bilvedlikehold. I forbindelse med at Safedrive lanserer ny programvare til sine kunder, har Garasjetid tatt en titt på hva som er nytt.

Bjørn-Aage fra Garasjetid tester nyeste oppdatering fra Safedrive.

Bjørn-Aage Bredal i Garasjetid har satt seg bak rattet for å vise sine Youtube-følgere den aller nyeste oppdateringen for Safedrive Pro. Den oppdaterte programvaren lar brukere aktivere en hovedskjerm som viser fartsgrensen på stedet du kjører, i kombinasjon med et speedometer som viser egen fart. Ved hjelp av data fra Nasjonal vegdatabank, vil brukere nå ha tilgang til enda en funksjon som gir økt kontroll langs veien.

Bredal bruker selv Safedrive Pro, og forklarer hva han liker særlig godt med trafikkalarmen.

– Det jeg liker veldig godt med Safedrive, er at den viser meg snittmålinger og snittfarten min. For det er fort gjort å drømme seg littegrann bort, og glemme hva gjeldende fartsgrense er. Her kommer oppdateringen godt med.

Enkel aktivering

I videoen forklarer Bredal hvordan man enkelt laster ned og aktiverer den nye oppdateringen. Safedrive Pro oppdaterer seg selv OTA (Over-The-Air) helt automatisk – og etter at enheten er oppdatert, vil man kunne ta i bruk den nye hovedskjermen ved å trykke på skjermen, og holde i to sekunder.

Som Bredal demonstrerer, har speedometeret en fargeindikator, som innebærer at speedometeret skifter farge hvis man overskrider fartsgrensen på den aktuelle strekningen. Han kan også fortelle hvordan den nye funksjonen og de andre varslene gjør ham langt mer oppmerksom i trafikken.

– Det gjør at dagdrømmingen min får en brå slutt – og det er jeg veldig glad for, for det gjør meg til en bedre sjåfør.

Garasjetid er kvalitetstid

Garasjetid har på få år blitt en populær nettbutikk for alle med en brennende interesse for bil og fritid, og tilbyr en total handleopplevelse hvor man finner alt man trenger for å ta vare på bilen, motorsykkelen, båten, bobilen – og alt annet. I tillegg har de en tydelig tilstedeværelse på Youtube, og deler ukentlig nyttige tips og triks til sine følgere. Bjørn-Aage Bredal utdyper:

– Garasjetid har fokus på fritiden. I garasjen. Litt ved siden av “den virkelige verden” hvor vi kan senke skuldrene og fokusere kun på én ting om gangen. Enten det dreier seg om de utallige timene mange av oss bruker på MC-en i løpet av vinteren, for å ha den helt klar til første vårdag. Eller det kan være kameratskap og sosialt samvær mens man polerer på en bil og diskuterer hvem som fikk det blankeste panelet.

– Vi leverer mange hundre filmer om tema som opptar deg rundt vedlikehold av bilen eller andre kjøretøy – enten det er inspirerende tips, gode løsninger eller en bekreftelse av noe du allerede visste. Vi vil hjelpe deg å innrede garasjen riktig og fortelle deg hvordan du lyssetter riktig. Vi ønsker å være en inspirasjonskilde til din fritid, være med deg når du polerer bilen eller hjelpe deg i gang med å ta bedre vare på din nye bil, båt eller MC.

Besøk Garasjetid på garasjetid.no, og følg Garasjetid på Youtube.

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

Ved hjelp av data fra Nasjonal vegdatabank, vil brukere av Safedrive nå få tilgang til enda en funksjon som gir økt kontroll langs veien.
Med vår i luften og bar asfalt på veiene, ser mange fram mot en ny sesong på to hjul. Blant disse er er Thomas J. Winther og René Holmen – kjent for mange som duoen bak Bikelife Norge.
Safedrive utvider sin detaljhandel-satsing, og inngår et samarbeid med Thansen. Med sine 42 utsalgssteder, vil Safedrive Pro bli del av produktsortimentet i Thansen-butikker over hele landet.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?