Bikelife Norge deler sine erfaringer med Safedrive Pro

Publisert 25.04.23
av Torgeir Trapnes

Med vår i luften og bar asfalt på veiene, ser mange motorsykkelentusiaster fram mot en ny sesong på to hjul. Blant disse er er Thomas J. Winther og René Holmen – kjent for mange som duoen bak Bikelife Norge.

René og Thomas på sine respektive motorsykler: Ducati Panigale V2 og Ducati Superleggera.

Bikelife Norge har på kort tid fått en sterk posisjon i motorsykkelmiljøet, med egen podcast, ca. 32.000 følgere på Facebook, og en hjemmeside dedikert til nyheter om motorsykler og MC, som så langt har tiltrukket seg nærmere 150.000 unike brukere. I tillegg arrangerer Bikelife Norge banedager og førerutviklingskurs.

– Vi er overveldet over veksten Bikelife Norge har hatt siden lanseringen i 2021. Målet vårt var å teste sykler, lage litt Youtube-saker og prøve å få til én podcastepisode i uka. Vi la til noen MC-venner i Facebook-gruppen vår, og ante fred og ingen fare til det begynte å renne inn inn med medlemsforespørsler. Den første tiden kom det til 1000 nye medlemmer hver dag, og pr. dags dato teller vi nærmere 32.000.

René Holmen og Thomas J. Winther i Bikelife Norge.

Suksessen forklarer duoen med et målrettet og hardt arbeid, og med effektiv bruk av sosiale medier.

– Vi har fremfor alt hatt suksess på våre sosiale plattformer. Her satser vi på å spre glede, være positive og engasjerte. Det har slått an. Vi har også sett det som viktig å løfte frem MC-saken i mediene og samfunnsdebatten, på vår måte, for å gi motorsyklister en tryggere og bedre hverdag – og satser sammen med andre grupper og organisasjoner for å nå Nullvisjonen.

Bikelife Norge kjenner på økt trygghet med Safedrive Pro.

Trygg på to hjul med Safedrive Pro

I tillegg til å formidle nyheter og aktualiteter om motorsykler og MC, tester duoen stadig nye produkter rettet mot MC-markedet. Blant produktene de har hatt gode erfaringer med, er Safedrive Pro og Safedrive sitt MC-etui.

– Vi har brukt Safedrive Pro en stund nå, og opplever at funksjonene fungerer overraskende bra – spesielt varsler om hindringer i veien. Dette er naturligvis svært viktig for oss som ferdes på to hjul, og er særlig utsatt i ulykkessituasjoner.

I høysesongen fra mai til august i fjor utgjorde de omkomne på motorsykkel 25 prosent av alle drepte i trafikken. Bikelife Norge understreker at viktigheten av økt førerkompetanse og hjelpemidler som Safedrive Pro kan bidra til å redusere ulykkesstatistikken.

– I Bikelife Norge er vi svært opptatt av å sette fokus på økt trygghet for MC-fører gjennom tiltak som blant annet førerutvikling, men vi kjenner samtidig på en økt trygghet med Safedrive Pro på styret, da den i god tid gir oss varsler om farer og hindringer.

– Ikke minst er den utrolig hendig og lett å montere, skyter duoen inn avslutningsvis.

 

Besøk Bikelife Norge på bikelifenorge.no

Lær mer om Safedrive Pro MC-etui

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

– Safedrive Pro har reddet meg fra å kjøre på vilt utrolig mange ganger, fastslår salgsansvarlig i Scan Sørlie AS, Bjørn «Budde» Lillebekk.
Kent Sørensen har sikkerhet som yrke. Han opplever at Safedrive Pro er svært nyttig når de ansatte i Elite Sikkerhet kjører bil.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?