Safedrive inngår partneravtale med Thansen

Publisert 10.03.23
av Mathias Nervik

Safedrive utvider sin detaljhandel-satsing, og inngår et samarbeid med Thansen. Med sine 42 utsalgssteder, vil Safedrive Pro bli del av produktsortimentet i Thansen-butikker over hele landet.

Butikksjef Tobias Skjellestad Gaarder er fornøyd med å ha fått Safedrive Pro i hyllene.

Partneravtalen har lenge vært ønsket av både Thansen og Safedrive, og begge aktørene ser det som naturlig at Safedrive Pro skal være en del av et allerede bredt sortiment innenfor bilrekvisita, sykler, mopeder, fritid og mye mer.

Daglig leder i Safedrive, Magnus Wester, påpeker at samarbeidet med Thansen vil gagne både nye og eksisterende kunder.

– Dette er en stor og viktig partneravtale for oss. Våre 70.000 brukere utgjør et betydelig trafikkfellesskap som varsler om farer, hindringer og kontroller. Takket være samarbeidet med en stor aktør som Thansen vil vi nå ut til enda flere med våre produkter – og dermed kunne styrke kvaliteten på våre tjenester, som i stor grad baserer seg på at brukerne aktivt varsler om det som skjer langs veien.

Daglig leder i Safedrive, Magnus Wester, er svært fornøyd med å få Thansen på laget.

Markedssjef i Thansen, Hans-Andre Sørvik, er veldig fornøyd med det nye samarbeidet med Safedrive, og legger ikke skjul på at kjeden gleder seg over å kunne tilby et norskutviklet produkt i sitt produktsortiment.

– Som en landsdekkende butikkjede med produkter til bil, hjem og fritid, så er det stor stas for oss å endelig få Safedrive i sortimentet. Det har vi ønsket oss lenge. At det er et norskutviklet produkt spesielt tilpasset oss nordmenn, gjør oss bare enda mer begeistret.

Godt mottatt

Thansen har raskt blitt en populær aktør på det norske markedet, etter at T. Hansen Gruppen kjøpte opp Torshov Bilrekvisita i 2017. De 13 butikkene har nå blitt til 42 butikker, og kjeden er forventet å vokse i årene som kommer.

– Thansen har nå mer enn 40 butikker i hele landet og er fortsatt i kraftig ekspansjon. Selv om vi er mest kjent for vårt utvalg innenfor bildeler og- rekvisita, så tilbyr vi mye mer enn det. Hos oss kan du også finne produkter innenfor sykkel, MC, camping, båt og fritid. Vi er også en av Norges største aktører innenfor dekk og vi tilbyr dekkomlegging i de fleste av våre butikker, sier Hans-Andre Sørvik.

At Thansen har satset hardt og lykkes i det norske markedet, har også vært en viktig motivasjon for Safedrive for å inngå et samarbeid.

– Thansen har vist seg som et friskt pust i et marked med stor konkurranse, og har lykkes med å etablere sin merkevare her i Norge. Vi har klokketro på at Safedrive vil passe som hånd i hanske i T. Hansen-konseptet, og ser fram mot en spennende reise sammen, avslutter Magnus Wester.

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

I desember startet utrullingen av en ny og oppdatert versjon av programvaren på Safedrive Pro. Flere tusen har allerede fått den.
Kent Sørensen har sikkerhet som yrke. Han opplever at Safedrive Pro er svært nyttig når de ansatte i Elite Sikkerhet kjører bil.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?