Et begivenhetsrikt år for Safedrive: – Vi ser frem til å gjøre trafikken enda tryggere

Publisert 21.01.22
av Tor Henrik Bruun

En ny farevarslingsfunksjon, en styrket omsetning og kjendisbesøk, var blant høydepunktene for det Namsos-baserte selskapet i 2021.

Safedrive på stand under Oslo Motor Show. Eventet ble en stor suksess og et flott møte med nye og eksisterende kunder.

Gode resultater til tross for utfordringer

2021 ble et år med gode resultater og ikke minst fine opplevelser for Safedrive – og det til tross for pandemi og en global mangel på viktige microchips.

Bedriften har vært travel de siste 12 månedene, blant annet med lansering av nye funksjoner for Safedrive Pro, som har styrket salget merkverdig, og anskaffelsen av en verdifull distribusjonsavtale med Power.

Samtidig har daglig leder, Magnus Wester, og hans ansatte også hatt tid til hyggelige aktiviteter utenfor kontoret, som å dra på Oslo Motor Show og å være vert for Herman Flesvig og Mikkel Niva da de spilte inn live-podcast i Namsos.

– Dette har virkelig vært et begivenhetsrikt år for oss, konstaterer Wester.

Podcasten kan høres i sin helhet på NRK Radio. NRK fulgte også Herman og Mikkel på turen til Namsos. Friminutt drar til Namsos kan sees på NRK TV.

Farevarsling – en ny og populær funksjon som varsler om dyr, farer og hindringer langs veibanen. En livreddende funksjon for både to- og firebeinte!
Herman Flesvig og Mikkel Niva tok turen innom Safedrive sitt hovedkontor i Namsos, i anledning live-innspilling av Friminutt-podcast.
Herman Flesvig og Mikkel Niva tok turen innom Safedrive sitt hovedkontor i Namsos, i anledning live-innspilling av Friminutt-podcast.

Lanserte farevarslingsfunksjon

Det var likevel ikke bare tilfeldigheter og omstendighetene rundt som gjorde at Safedrive ble et større navn på markedet i 2021.

I løpet av året lanserte selskapet en helt ny funksjon for Safedrive Pro: Farevarsling. Med denne funksjonen henter varslingssystemet inn informasjon om farer og hindringer som befinner seg i veibanen og varsler føreren om risikoelementer de må se opp for.

– Farevarsling får virkelig frem hvordan Safedrive Pro kan bidra til å gjøre trafikken tryggere. Vi er storfornøyde med tilbakemeldingene vi har fått siden lanseringen, sier Wester.

Han viser til en spørreundersøkelse selskapet avholdt nylig hvor det kom frem at 37 prosent av brukerne kjøpte Safedrive Pro nettopp på grunn av den nye farevarslingsfunksjonen.

Daglig leder i Safedrive, Magnus Wester.

Spennende planer for 2022

Forretningsåret endte med et storslått julebord for Safedrives ansatte. Her var selveste TIX innleid som underholdning, noe som la lista høyt for Safedrives planer for nyåret.

Det er mye spennende som skal skje i 2022, og videreutvikling av funksjoner for Safedrive Pro vil selvsagt stå i sentrum.

– Hovedmålet vårt for dette året blir likevel det samme som i fjor: Vi skal gjøre trafikken tryggere slik at Norge når nullvisjonen og ingen liv går tapt i trafikken, avslutter Wester.

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

For syvende år på rad ble Vikingtreffet gjennomført i bakkene i Golsfjellet. Safedrive var tilstede hele helgen for å både se, og delta, på lek og moro med små og store kjøretøy.
Etter en januar med loggen full av bekymringsmeldinger om uvettig kjøring, er politiet mektig lei. Nå tar de grep sammen med Safedrive og NMK Namdal – i håp om å få bremset ukulturen.
Høsten er en særlig utfordrende tid for bilister. Vi i Safedrive ønsker derfor å bidra til at du føler deg enda tryggere langs veien i høstmånedene. Her er våre tips!

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?