Sikkerhetsproffen sverger til Safedrive Pro

Publisert 14.09.22
av Tor Henrik Bruun

TikTok-profilen Kent Sørensen, bedre kjent som Sikkerhetsproffen, er partner og daglig leder i bedriften Elite Sikkerhet. Som seg hør og bør er Kent proff på sikkerhet, og derfor er det kanskje ikke så rart at han har omfavnet trafikkalarmen Safedrive Pro.

Kent startet bedriften Elite Sikkerhet i 2019. Tre år senere har den Moss-baserte bedriften 73 ansatte.

– Målet vårt er å være en kvalitetsleverandør av sikkerhetstjenester. Vi leverer primært vakttjenester og førstehjelpstjenester, og på disse områdene er vi en totalleverandør, forteller den selvutnevnte sikkerhetsproffen.

Kent har erfaring som både vekter og ambulansepersonell. Han har i tillegg erfaring med salg og ledelse, noe som kommer svært godt med i rollen som daglig leder av Elite Sikkerhet. Men til tross for at han leder bedriften, tar han fortsatt på seg uniformen og gjør vekteroppdrag innimellom.

Sikkerhet i alle kanaler

I sosiale medier er Kent, alias Sikkerhetsproffen, en populær skikkelse. På TikTok deler han videoer fra arbeidshverdagen sin som vekter med de over 120 000 følgerne sine. Videoene er som regel ispedd en god dose humor.

– Jeg ønsker å vise fram hva vektere faktisk driver med, for å motarbeide fordommer, forklarer Kent, som har jobbet i vaktbransjen i 15 år.

Bilkjøring er en viktig del av jobben

Når man jobber med sikkerhet, er det som oftest avgjørende å være der folk er. Det innebærer at de ansatte i Elite Sikkerhet er mye ute på veien.

– Vår mobil- og utrykningstjeneste er tilgjengelig døgnet rundt. Vi rykker ut i forbindelse med blant annet brann- og innbruddsalarmer og assistansealarmer, forteller Kent.

Han legger til at de også har oppdrag i forbindelse med en rekke forskjellige arrangementer.

– Vi er til stede på for eksempel festivaler, konserter og motorsport- og idrettsarrangementer. Disse arrangementene foregår ofte i deler av landet hvor det er store avstander, så totalt sett blir det mye bilkjøring på oss, smiler han.

Safedrive Pro gir sikkerhet for de ansatte

Kent opplever at Safedrive Pro er svært nyttig når de ansatte i Elite Sikkerhet kjører bil.

– Safedrive Pro er liten og praktisk og hjelper oss med å holde fartsgrensen ved å varsle om fartskontroller. Den er dessuten et forebyggende sikkerhetstiltak fordi den i god tid varsler om farer og hindringer langs veien mens vi kjører. Dermed reduserer den risikoen for at vi havner i en ulykke, for eksempel om vi møter på et dyr i veibanen, forteller Kent.

Det er nettopp varslingen om farer og hindringer langs veien som er det beste med Safedrive Pro, mener han.

– Den har blitt en viktig del av arbeidshverdagen vår i Elite Sikkerhet. Det er en stor trygghet for meg som arbeidsgiver å vite at de ansatte er sikret på best mulig måte når de er på jobb. Safedrive Pro har derfor vært en veldig god investering for oss, konstaterer Kent Sørensen.

Snakk med oss om gode bedriftsavtaler!

Våre hyggelige rådgivere sitter klare for å gi deg gode råd og et godt tilbud – skreddersydd for din bedrift.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

Fra 1. mars ble prisene for ulovlig mobilbruk i bilen økt med hele 49 prosent, men hva er det som betraktes som ulovlig bruk?
For syvende år på rad ble Vikingtreffet gjennomført i bakkene i Golsfjellet. Safedrive var tilstede hele helgen for å både se, og delta, på lek og moro med små og store kjøretøy.
Det tok ikke lang tid før trafikkalarmen Safedrive Pro ble en fast kompanjong i bilen – for svært mange. Nå kjører over 70.000 biler med enheten i bilen!

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?