«Går de te helvete så går de te helvete!»

Publisert 17.01.23
av Mathias Nervik

Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus, sjarmerer og provoserer folk over hele landet. Hardhausen fra Odda i Hardanger, med cowboyhatt og røyk i kjeften, er et fenomen ingen kan være likegyldig til.

Gjennom ulike TV-programmer som «Fjorden Cowboys» og «Lothepus Camping» har Lothepus blitt en folkekjær tv-personlighet. I «Fjorden Cowboys» følger vi bestekompisene Joar og Lothepus som jobber sammen i anleggsbransjen, og deres barske bygdeliv i Hardanger.

Leif Einar Lothe er kjent for å snakke rett fra levra – som i mange tilfeller både sjarmerer og provoserer seerne. Han står sterkt i stormen, med en fundamental tro på at ærlighet varer lengst og at det er best å si ting som de er.

VIDEO: To bøter på under et kvarter!

I anleggsbransjen er han kjent for å være hardtarbeidende og løsningsorientert, og naturligvis et friskt pust blant sine bransjekolleger. Med slagord som «Går de te helvete så går de te helvete» og «Da e godt nokk» er det lett å trekke på smilebåndene når Leif Einar kommer kjørende langs veien.

Hardt arbeid og lange turer: – Safedrive hjelper oss å være ekstra skjerpet bak rattet.

Hardt arbeid og lange turer bak rattet

– Anleggsarbeid er fysisk tungt, og det er klart man kjenner det på kroppen når man sitter bak rattet. Alle som kjører mye langs veien vet at man blir sløvere og sløvere på lange dager. Man kan også bli mer uoppmerksom på egen kjøring og egen fart. To av mine ansatte mistet førerkortet for en stund tilbake. Det var jo ikke snakk om noen grisekjøring, men de fulgte rett og slett ikke med på speedometeret, forteller Leif-Einar.

Nå har Leif Einar tatt grep, både for seg selv og sine kolleger. Med trafikkalarm fra Safedrive i alle firmabilene har han sikret seg mot farer og fartsbøter langs veien.

– Jeg synes det er veldig bra at trafikkalarmen fra Safedrive hjelper oss å være ekstra skjerpet hele tiden. Det er en trygghet både for meg og for sjåførene mine. Jeg vil anbefale Safedrive til alle som bruker bil i jobbsammenheng, enten man er snekker, elektriker, rørlegger, transportør eller kanskje maskinfører. Jeg har 4-5 stykker og jeg tjener på å ha disse. Det er i alle fall helt forbanna sikkert.

– Kontakt gjengen i Safedrive for en god avtale. Det er bare å presse og prute, ler Lothepus.

Lothepus anbefaler Safedrive til alle som bruker bil i jobbsammenheng.

Snakk med oss om gode bedriftsavtaler!

Våre hyggelige rådgivere sitter klare for å gi deg gode råd og et godt tilbud – skreddersydd for din bedrift.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

I desember startet utrullingen av en ny og oppdatert versjon av programvaren på Safedrive Pro. Flere tusen har allerede fått den.
– Safedrive Pro har reddet meg fra å kjøre på vilt utrolig mange ganger, fastslår salgsansvarlig i Scan Sørlie AS, Bjørn «Budde» Lillebekk.
Kent Sørensen har sikkerhet som yrke. Han opplever at Safedrive Pro er svært nyttig når de ansatte i Elite Sikkerhet kjører bil.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?