Presse

Nytt og nyttig fra trafikkbildet!

Handsome young man gets upset over getting the parking ticket

Nye bøtesatser: Dette vil fartsoverskridelsene koste deg!

De nye satsene vil merkes godt på lommeboka. En fartsoverskridelse på 36-40 km/t gir nå et forelegg på 11.600 kroner.

Les mer

Er det lov å lese SMS i bil så lenge mobilen er fastmontert?

Fra 1. mars ble prisene for ulovlig mobilbruk i bilen økt med hele 49 prosent, men hva er det som betraktes som ulovlig bruk?

Tidligere bilsportutøver Molly Pettit har testet Safedrive Pro

Tidligere bilsportutøver, motorsport-reporter og programleder på NRK og Viasat 4. Nå har hun testet Norges mest kjøpte trafikkalarm: Safedrive Pro.

Banekjøring – beste medisin mot råkjøring?

For syvende år på rad ble Vikingtreffet gjennomført i bakkene i Golsfjellet. Safedrive var tilstede hele helgen for å både se, og delta, på lek og moro med små og store kjøretøy.

Et begivenhetsrikt år for Safedrive: – Vi ser frem til å gjøre trafikken enda tryggere

En ny farevarslingsfunksjon, en styrket omsetning og kjendisbesøk, var blant høydepunktene for det Namsos-baserte selskapet i 2021.

Hva skjer hvis du blir tatt for råkjøring?

I Norge kjører 8 av 10 kjører over fartsgrensen, og hvert eneste år blir over 100.000 norske sjåfører tatt i fartskontroll. I tillegg mister flere tusen førerkortet. Men hvordan er det egentlig å bli stoppet av Utrykningspolitiet?

Høysesong for viltpåkjørsler – hva gjør du om uhellet er ute?

I høstmånedene stiger antallet kollisjoner med dyr langs veiene dramatisk. Tall viser at viltpåkjørsler nesten dobles fra vår- og sommermånedene til høst- og vintermånedene. Men hva gjør du hvis du skader, eller treffer på et skadet dyr?

Gode råd for en tryggere høstferie

Høstferien er rett rundt hjørnet, og for mange av oss betyr det bilturer til hytta, fjellet, eller for å besøke familie. Her er våre råd for en tryggere høstutfart!

Er dette Norges mest populære bil-gadget?

Det tok ikke lang tid før trafikkalarmen Safedrive Pro ble en fast kompanjong i bilen – for svært mange. Nå kjører over 60.000 biler med enheten i bilen!
Politiet + Safedrive = Sammen om tryggere trafikk

Politiet og Safedrive går sammen mot uvettig kjøring

Etter en januar med loggen full av bekymringsmeldinger om uvettig kjøring, er politiet mektig lei. Nå tar de grep sammen med Safedrive og NMK Namdal – i håp om å få bremset ukulturen.

Gå en trygg høst i møte!

Høsten er en særlig utfordrende tid for bilister. Vi i Safedrive ønsker derfor å bidra til at du føler deg enda tryggere langs veien i høstmånedene. Her er våre tips!