Gir bedrifter økt forutsigbarhet og fjerner uforutsette utgifter

Publisert 20.10.22
av Tor Henrik Bruun

Bedrifter med ansatte som tilbringer mye tid langs veien er utsatt for uønskede situasjoner i trafikken, enten det er snakk om bøter eller alvorlige bilulykker. Det skaper naturligvis en uforutsigbar hverdag for bedriftene.

93 prosent av Safedrive sine kunder sier at de er avhengige av førerkortet, og nesten like mange oppgir at de kjører fem–sju dager i uken. Det betyr at de er sårbare i trafikken, ettersom risikoen for uønskede situasjoner øker jo mer man kjører.

Forutsigbarhet har aldri vært viktigere

I følge FN er det nå seks av sju mennesker i verden som føler økt utrygghet. Når drivstoffpriser, bøter og avgifter stadig økes, blir det ekstra dyrt å gjøre feil i trafikken – spesielt når marginene er så presset i utgangspunktet.

For bedrifter som har kjøring som en sentral del av sin virksomhet, er det også viktig at de ansatte er trygge langs veien, og at logistikken flyter godt. Trafikkalarmen Safedrive Pro er en sikker investering for disse bedriftene.

Trygghet og forutsigbarhet er svært viktig for bedrifter med ansatte langs veien.

En rimelig forsikring

I følge Safedrive sin kundeundersøkelse, svarte 64 prosent at de kjøpte Safedrive Pro for mer kontroll, oversikt og forutsigbarhet i trafikken. Trafikkalarmen bidrar til nettopp dette ved å varsle om dyr, hindringer og kontroller langs veien.

Man tenker kanskje at en trafikkalarm vil bli enda en utgiftspost, men i et lengre perspektiv kan alarmen bli uvurderlig. Safedrive Pro kan installeres i hver eneste firmabil, der den vil være en forsikring mot blant annet ulykker, bøter og tap av førerkort. Safedrive jobber kontinuerlig med å skape nye og forbedrede tjenester i jakten på en tryggere trafikk og smartere sjåfører.

Kent Sørensen, partner og daglig leder i bedriften Elite Sikkerhet, er veldig fornøyd med å ha investert i trafikkalarmen Safedrive Pro til sine ansatte.

– Den har blitt en viktig del av arbeidshverdagen vår i Elite Sikkerhet. Det er en stor trygghet for meg som arbeidsgiver å vite at de ansatte er sikret på best mulig måte når de er på jobb. Safedrive Pro har derfor vært en veldig god investering for oss, konstaterer Kent Sørensen i dette intervjuet.

Vil du prøve ut Safedrive Pro i bedriften din?

Del artikkelen:

Anbefalte artikler

– Safedrive Pro har reddet meg fra å kjøre på vilt utrolig mange ganger, fastslår salgsansvarlig i Scan Sørlie AS, Bjørn «Budde» Lillebekk.
Kent Sørensen har sikkerhet som yrke. Han opplever at Safedrive Pro er svært nyttig når de ansatte i Elite Sikkerhet kjører bil.

You are entering the English edition of Safedrive.no

Would you like to go to the Norwegian edition?