NYHET - Varsler nå også i Sverige!

Safedrive – Din guide til tryggere og effektiv kjøring (Infografikk)

Publisert 15.06.21
av Tor Henrik Bruun

Visste du at vi i Norge har verdens desidert høyeste fartsbøter? Bøtesatsene her til lands er faktisk 6,4 ganger dyrere enn i Danmark, viser statistikk fra Verve Research.

Til infografikken

Safedrive Pro

I 2019 ble det skrevet ut 182.373 bøter for fartsovertredelser. Det er 12.000 flere enn i 2018, og en økning på 7 prosent. 133.000 av disse ble tatt i fotobokser. I tillegg ser vi hvert år at manglende årvåkenhet i trafikken fører til mange ulykker i møte med dyr og andre farlige hindringer i veibanen.

Dette er en stor utfordring for (norske) bilister, og ikke minst etater som bistår i arbeidet om tryggere trafikk. Vi i Safedrive ønsker å gjøre veiene tryggere for alle, og bidra til arbeidet med å forhindre tap av liv og materielle skader.

Alt dette danner et kaotisk bilde av norges langstrakte veier for bilister og etater. Vi i Safedrive ønsker å gjøre veiene tryggere for alle, og bistå med å minimere tap av liv og materialskader. Med hjelp av vår varslingsenhet, Safedrive Pro, unngår du ulykker, bøter og prikker.

Hvordan fungerer egentlig Safedrive?

Enheten vår varsler farer og hindringer i veibanen, i tillegg til 98% av alle politikontroller som fører til at våre sjåfører senker farten i utsatte områder! Vi forsterker med dette effekten av politiets tilstedeværelse i trafikken ved at våre kunder senker farten i et mye større tidsrom og område. Som kunde hos Safedrive drar du nytte av over 15 års erfaring, og vårt varslingsnettverk bestående av over 500.000 sjåfører.

Vårt døgnbemannede kontrollsenter kvalitetssikrer all informasjon før den sendes ut til din Safedrive-enhet.

Safedrive Pro

Del artikkelen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Anbefalte artikler

Farevarsling og elggaranti

Våre kunder nyter i dag robuste tjenester slik som varsling av kontroller og fotobokser – men vi har i tillegg lansert farevarsling.

GPS Radar blir til Safedrive

GPS Radar blir totalforvandlet til Safedrive. Vi tilbyr fortsatt kontrollvarsling, og utvider våre tjenester og garantier med farevarsling!
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av viktig informasjon. Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

safedrive

Kundeservice

© 2021 Safedrive AS - Nettside av Fjellvann