GPS Radar blir til Safedrive

Publisert 12.03.21
av Tor Henrik Bruun
i

GPS Radar har frem til nå vært en kjent følgesvenn i trafikken for ti-tusenvis av bilister. Gjennom 15 år har vi som selskap varslet norske sjåfører om fotobokser og politikontroller via vår GPS Radar, noe som har vist seg å være en stor suksess for både kunder og Safedrive AS.

Les pressemeldingen

Safedrive Pro

I vår søken etter å stadig forbedre oss, har vi besluttet å bygge videre på teknologien med fokus på å gjøre trafikken i Norge tryggere.

Vi lanserer derfor Safedrive, en helt ny merkevare som skal ta over for GPS Radar!

Hva er Safedrive?

Safedrive utvikler produkter og tjenester for en tryggere trafikk. Selskapets hovedprodukt Safedrive Pro, er en enhet som sitter i kjøretøy, og som varsler om farer og alle typer kontroller. Enheten vil stadig forbedres, og fungerer på samme enkle måte som tidligere omtalte GPS Radar.

Safedrive Pro

Hvorfor Safedrive?

I 2020 døde 95 personer i trafikken. Dette er et historisk lavt dødstall sett i tråd med statistikk fra tidligere år. Ikke siden 1947 har det vært færre dødsfall på veiene, og det er gode nyheter. Likevel kommer dette tallet med en bismak. De 95 som ikke kunne reddes var 95 tilfeller for mye.

Statens vegvesen opererer med en nullvisjon, som frem til nå har vært svært vanskelig å oppnå. Dette hårete målet har dog vist seg å hjelpe det målrettede og systematisk arbeidet med å stadig forhindre flere ulykker. Vi i Safedrive synes dette arbeidet er utrolig viktig, og vi ønsker med våre kunder å skape en tryggere trafikk slik slagordet vårt tilsier: Sammen om tryggere trafikk!

Vår visjon er rett og slett å forhindre ulykker og dødsfall. Dette samfunnsoppdraget vil vi aldri gi oss på, og vi vil kjempe for at bilturen blir tryggere og bedre for hele familien.

Vi bryr oss om samfunnet, våre kunder og ansatte. Vi er sammen om tryggere trafikk!

Del artikkelen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Anbefalte artikler

Farevarsling og elggaranti

Våre kunder nyter i dag robuste tjenester slik som varsling av kontroller og fotobokser – men vi har i tillegg lansert farevarsling.

Safedrive – Din guide til tryggere og effektiv kjøring (Infografikk)

Visste du at vi i Norge har verdens desidert høyeste fartsbøter? Bøtesatsene her til lands er faktisk 6,4 ganger dyrere enn i Danmark, viser statistikk fra Verve Research.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av viktig informasjon. Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Telefontid: 09:00 - 15:00 (Man-Fre)

© 2022 Safedrive AS – Nettside av Fjellvann