Farevarsling og elggaranti

Publisert 11.08.21
av Tor Henrik Bruun

Hvert eneste år dør flere tusen dyr i trafikken – og det forårsaker store skader, lidelser og kostnader. Dyrevelferd, personskader, dødsfall, tap av jaktobjekt samt arbeidsinnsats med ettersøk, må alle tas i betraktning for å se hva viltpåkjørsler koster oss.

Vi i Safedrive gjør det vi kan for å motarbeide dette. Oppgaven er verken liten eller enkel, men vi gjør det vi kan for å redusere tapte liv i trafikken, og alle de negative ringvirkningene som følger med.

Les videre

Safedrive Pro

Farevarsling gir færre ulykker

Våre kunder nyter i dag robuste tjenester slik som varsling av kontroller og fotobokser – men vi har i tillegg lansert farevarsling. Med farevarsling blir kundene våre varslet om dyr og andre hindringer langs veibanen.

Via det omfattende varslingsnettverket vårt kan brukerne enkelt melde inn dyr langs veien med enheten Safedrive Pro. Andre brukere i nærområdet vil da få opp et varsel i god tid, og kan justere farten ut fra informasjonen de mottar på sin enhet.

Hva skjer om jeg kjører på et dyr uten å bli varslet?

Elggaranti

Å bli skadet i trafikken er kjedelig nok, men å måtte betale dyre egenandeler til forsikringsselskapet i tillegg, gjør situasjonen ekstra kjip. Vi ønsker derfor å dekke egenandelen til alle som har vært i en viltulykke uten å få varsel om dyr i veibanen, og tilbyr derfor elggaranti!

Safedrive Pro

Sammen om tryggere trafikk

Vår visjon er å forhindre ulykker og dødsfall på norske veier. Dette samfunnsoppdraget vil vi aldri gi oss på, vi skal sørge for at bilturen blir tryggere og bedre for hele familien.

Sammen om tryggere trafikk!

Bruk Safedrive, og kjør forsiktig.
Mvh, Team Safedrive

Del artikkelen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Anbefalte artikler

Safedrive – Din guide til tryggere og effektiv kjøring (Infografikk)

Visste du at vi i Norge har verdens desidert høyeste fartsbøter? Bøtesatsene her til lands er faktisk 6,4 ganger dyrere enn i Danmark, viser statistikk fra Verve Research.

GPS Radar blir til Safedrive

GPS Radar blir totalforvandlet til Safedrive. Vi tilbyr fortsatt kontrollvarsling, og utvider våre tjenester og garantier med farevarsling!
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av viktig informasjon. Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Telefontid: 09:00 - 15:00 (Man-Fre)

© 2022 Safedrive AS – Nettside av Fjellvann